Magánerdős közfoglalkoztatási kérelemhez új segédtábla

Tisztelt Magánerdős Közfoglalkoztatók!

Többen visszajeleztek az elmúlt napokban, hogy a kérelem 7. oldalán található táblázatot nem tudták kitölteni, kinyomtatni.

A mai napon a Belügyminisztériumtól megkaptuk a közfoglalkoztatási programok támogatási igényeinek számításánál használatos segédtábla frissített változatát.

(A táblázatok esetében átlaglétszám számítás is bekerült a táblába. A kitöltésénél ezért az F3 és J3 cellák kitöltése kötelező a további adatok felvitele előtt.

A két cellának a támogatási időszak legkorábbi és legkésőbbi időpontját kell tartalmaznia.

A táblázat további soraiban a foglalkoztatás ütemezésének megfelelően ezen időszakon belüli, változó időtartamok is megadhatók.

A táblázatba beépítésre került a munkakör megnevezése mező, de ennek kitöltése nem kötelező.

Új bérkategóriaként bekerült a táblába a munkavezetők bérezése is, mely a D oszlopban kiválasztott értéknek megfelelően változik.

A figyelembe vehető SZHA mértéke egységesen 13,5% lett.)

Akik már elkészítették, illetve már leadták kérelmüket az illetékes Munkaügyi Központnak, azoknak nem kell  jelen táblázatot kitölteni, mert a Munkaügyi Központok a korrekciókat elvégzik és a táblázatot a minimálbér változását követő közfoglalkoztatási bérek alakulásának függvényében a későbbiekben korrigálni fogják.

Amennyiben még nem véglegesítették kérelmüket, úgy kérjük, hogy a mellékelt új táblázat kitöltésével adják be pályázatukat az illetékes Munkaügyi Központnak december 17-ig.

Erdészüdvözlettel:

Dr. Sárvári  János

ügyvezető elnök