Közzétesszük a MEGOSZ megújuló Vezetőségének jelöltlistáját!

 

Tisztelt MEGOSZ Tagok!

Szövetségünk érvényben lévő Alapszabálya, továbbá a 2014. május 16-i Közgyűlésének határozatai alapján, az alábbiakban közzétesszük a MEGOSZ idén megújuló vezetőségének (elnök, alelnökök, Felügyelő bizottság elnöke és tagjai) jelöltlistáját.

Tisztség Jelölt neve
Elnök: Luzsi József
Alelnök: Bodor Dezső Károly
Dombóvári Dénes
Dr. Ódor József
Mocz András
Sípos István
Szabó Vendel
Felügyelő Bizottság:
Elnök Könnyű István
Tag Dr. Hegedűs Attila
Tag Mikó Károly

 

 A Virágh János által vezetett Jelölő Bizottság elvégezte a jelöltekre vonatkozó adatok összegyűjtését és átadta azt az Elnökségnek. Az elnökség pedig a vonatkozó előírásoknak megfelelően 2014. szeptember 30-ig a fentiekben közzétette azt a MEGOSZ honlapján. A jelöltek valamennyien nyilatkoztak, hogy elfogadják az egyes pozíciókra történő jelölésüket.

A megjelenést követő 8 napon belül a tagok írásban további javaslatot tehetnek az új tisztségviselőkre, amelyet az elnökség szintén közzétesz a Szövetség honlapján. Az a jelölés érvényes, amit a tagság legalább 1 %-a írásban támogat.

Kérjük a MEGOSZ tagságot, hogy amennyiben további személyre, személyekre javaslatuk van, akkor a fentieknek megfelelő módon szíveskedjenek azt 8 napon belül az elnökséghez eljuttatni.

A Tisztújító Közgyűlésen csak a táblázatban szereplő, illetve a tagságtól érkezett jelölés keretében javasolt személyekre lehet majd szavazatot leadni.

A Tisztújító Közgyűlést 2014. novemberében hívjuk össze.

Erdészüdvözlettel:

a MEGOSZ Elnöksége