„ÉLET AZ ERDŐBEN” kérdőív kitöltésére felhívás

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (MEGOSZ) a WWF Magyarország vezetésével folyó LIFE IN FORESTS „Élet az erdőkben” programnak aktív részvevője. A program egyik fő feladata az erdőtulajdonosok és erdőgazdálkodók véleményének és elvárásainak összegyűjtése és ezek megfogalmazása a döntéshozók felé.

Ennek érdekében az elkövetkező két év során a MEGOSZ az országban 15 helyen tájékoztató és véleményösszegző rendezvényeket is tart az erdőtulajdonosok és gazdálkodók részére. Ezzel kapcsolatosan is megkeressük majd egy meghívással a magánerdő tulajdonosokat és gazdálkodókat a közeljövőben.

Előtte azonban kérjük, hogy segítse munkánkat a megküldött kérdőív kitöltésével az alábbiakban leírtak szerint:

A Környezeti Társadalomkutatók (ESSRG) részvételével zajlik az „Élet az erdőkben” című európai uniós projekt. Ennek keretében szeretnénk megtudni az erdészek, erdőgazdálkodók véleményét a Natura 2000 programról és a természeti értékekről saját erdeikben. Kérjük, segítse munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével, amely anonim és mindössze 15 percet vesz igénybe. A kérdőív kizárólag az európai uniós kutatást szolgálja, a közölt adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A kutatásról bővebb információt talál a projekt honlapján: www.lifeinforests.eu

A kérdőív eléréséhez kérjük, kattintson ide: kitöltöm a kérdőívet

Ha a kérdőívvel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, írjon nekünk az eletazerdokben@gmail.com e-mail címre!

Nagyon köszönjük, hogy együttműködésével segíti munkánkat!

Amennyiben kérdőívünket már megkapta, elnézését kérjük a keresztpostázásért!

Tisztelettel:

Kalóczkai Ágnes

Környezeti Társadalomkutatók (ESSRG)

www.essrg.hu

Erdészüdvözlettel:

Dr. Sárvári János

ügyvezető elnök

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.