Figyelem! Meghívó a MEGOSZ naturás tájékoztató rendezvényeire

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (MEGOSZ), az Országos Erdészeti Egyesület (OEE), a Pilisi Parkerdő Zrt., a Bükki, Duna-Ipoly és Kiskunsági Nemzeti Part Igazgatóság partnerként, a WWF Magyarország programvezetése mellett a sikeres LIFEinFORESTS, azaz ÉLET az Erdőben kommunikációs program résztvevője.
A MEGOSZ a Natura 2000-es területeken érintett magán erdőgazdálkodók, illetve tulajdonosok minél szélesebb körű tájékoztatását szeretné elérni, hogy a pályázható, az erdőterületek természetességének megőrzését, erdő és az erdőgazdálkodás minőségét javító EU források a lehető legnagyobb mértékben kerüljenek az erdőt fenntartó tulajdonoshoz vagy gazdálkodóhoz.
A MEGOSZ 2015-16-ban 15 helyszínen előadásokat szervez, hogy minél nagyobb számban meg tudja szólítani a támogatásra jogosultakat, illetve átadja az összes információt az erdőkezeléshez, és a pályázat sikeres beadásához, felvállalva ezzel a ma még rendezetlen, gazdálkodó nélküli területek bevonását is.
Rendezvényeink helyszínei és időpontjai:
2015. október 22. Eger
2015. október 29. Balassagyarmat
2015. november 5. Napkor
2015. november 12. Sárospatak
2015. november 19. Pilis / Pest-megye Dél /
2015. november 27. Budapest / Pest-megye Észak /
A 2016 évre tervezett előadások februártól május végéig lesznek megtartva.
Az meghívókat folyamatosan közzé tesszük a honlapon, amiből az egri és a balassagyarmati rendezvényünk meghívóit itt olvashatják.     Eger   Balassagyarmat

Rendezvényeink térítésmentesek. Mindenkit szeretettel várunk!

Erdészüdvözlettel: Duska József
programvezető
MEGOSZ