FeHoVa! 2016. február 18-21.

Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás 2016. február 18-21. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.  12 ország 260 kiállítója várja az érdeklődőket, vadászni, horgászni, kirándulni vágyókat!

A részletes kiállítói lista megtekinthető az alábbi linken: http://fehova.hu/hu/kiallitoi-lista

A horgászok a C pavilonban mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat, addig, aki az íjászoknak szeretne drukkolni, megtalálja őket a D pavilonban. Aki a szép kutyákért rajong, a B pavilonban követheti nyomon megmérettetésüket, a G és F pavilonban pedig felvonulnak a legújabb hajók, csónakok, yachtok és a legsikeresebb magyar kapitányok.

Minden ami vadászat a vásárközpont legnagyobb, A pavilonjában található, ahol a magyarok mellett többek között lengyel, cseh, dél-afrikai, szlovák és osztrák cégek várják újdonságokkal, akciókkal a látogatókat. A széles kiállítói kör mellett számos program, például vadászkutya fajta- és munkabemutatók, sólyomreptetés, szarvasbőgő verseny és vadászkürtösök szórakoztatják majd a nagyérdemű közönséget.

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. Kerülje el a sorban állást, váltsa meg jegyét elővételben: http://fehova.hu/hu/jegyvasarlas

A vadásztársaságok, erdészetek és horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Az egyidejű rendezvények a FeHoVa belépőjeggyel megtekinthetők.

Bővebb információ: www.fehova.hu

Forrás: ERDŐ MEZŐ ONLINE;  fehova.hu;