A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Innovációs operatív csoportok létrehozása témakörben tájékoztató fórumsorozatot indít

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Innovációs operatív csoportok létrehozása témakörben tájékoztató előadásokat szervez, hogy  felkészítse a tagságot az eredményes pályázati részvételre.

Május 30-ától lehet pályázni egy-egy innovatív projekttel az EIP, azaz Innovációs operatív csoportok létrehozása és az innovatív projekt megvalósításához szükséges beruházás támogatása című felhívás keretében rendelkezésre álló, összesen 24,95 milliárd Ft forrásra. A felhívás keretében olyan innovatív projektek juthatnak támogatáshoz, amelyeket gazdálkodók, és/vagy feldolgozók egy ún. innovációs operatív csoport keretében, azaz együttműködésben más szereplőkkel (pl. szaktanácsadókkal, kutatókkal) valósítanak meg.

Annak érdekében, hogy segítsük tagjaink készülését a hamarosan nyíló pályázatra, az Földművelésügyi Minisztériummal, az Agrárgazdasági Kutató Intézettel és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal együttműködve, roadshow-t szervezünk az alábbi állomásokon:

Időpont

 

Helyszín

 

Az esemény programja

 

Regisztráció határideje 

 

2017. május 17. (szerda) 

 

Debrecen

 

Debreceni program

 

2017. május 15.

 

2017. május 25. (csütörtök)

 

Keszthely

 

Keszthelyi program

 

2017. május 17.

 

2017. május 30. (kedd)  

 

Kecskemét

 

Kecskeméti program

 

  2017. május 22.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a preferált helyszínre kattintva lehet, a megadott határidőkig.

Forrás: http://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/nemzetkozi-hirek/93876-eip-palyazati-tajekoztato-roadshow-indul

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara