Meghívó lengyelországi tanulmányútra

Tisztelt Erdőgazdálkodók!

Tavaly ősszel a CGPI Kft. Poznanban, a lengyel digitális faátlaló elektronikájának és szoftverének kifejlesztésért egy arany medál díjat, ennek kapcsán szorosabb együttműködés kezdődött el a Lengyel állami erdészetet kiszolgáló informatikai beszállítókkal.
Újabb két éves fejlesztési együttműködés került aláírásra a lengyel Codimex és a CGPI Kft. között.
Lengyelországban 15 éve folyik az informatika fejlesztése az erdőgazdálkodásban, harmadik generációs szoftver bevezetésén dolgoznak, ami leváltja a már négy éve működő PDA-n futó alkalmazást és támogatja a digitális mérőeszközök bevezetését az informatikai rendszerben.

Szeretnénk a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézettel közösen meghívni a téma iránt érdeklődőket, május 18-20 között tartandó tanulmányútra – A fahasználat informatikai segítése Lengyelországban – amelyen a lengyelországi alkalmazott (fahasználatot segítő) informatikai rendszerbe nyerhetünk betekintést. Nem egy új fejlesztés bevezetésének tapasztalatairól, hanem az üzemeltetésről, a logisztikáról, és az elektronikus fakereskedelemről kaphatunk új ismereteket a lengyel erdészeti kollégáktól, mint felhasználói, mint fejlesztői szintről.

Ukrajnában 2011 évtől kezdik el az ukrán állami erdészet informatikai rendszerének bevezetését, amelyben versenyben van a lengyel erdészeti rendszer is, ezért láthatunk egy előadást az alapoktól induló rendszerbevezetésről is.

Az együttműködés keretében egy magyar nyelvre fordított szoftver verzió is készül, amit szintén ezen a tanulmányi úton kerül először bemutatásra.

Üdvözlettel,

Tóth Béla Ákos
kereskedelmi igazgató
CGP Instruments
Szent László u. 180.
1135 Budapest
HUNGARY
Mobil: +36 20 9192496
Tel: +36 1 2398167
Fax: +36 1 2397826
Email: toth.bela.akos@cgpi.hu
Web: www.atlalo.hu