Fontos, sürgős felhívás!

Tisztelt MEGOSZ Tagok!

Megjelent a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 160/2011. (IX. 29.) számú KÖZLEMÉNYE az_*erdő-környezetvédelmi intézkedésekhez nyújtandó támogatás igényléséről*_, amelyet az az alábbi helyről tölthetnek le:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1602011 

A támogatási kérelmet elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani.

A támogatási kérelem benyújtására nyitva álló időszak:_*2011. október 1. – 2011. október 31.*_

Mivel 2011-ben október 31. munkaszüneti nap, ezért még november 2-ig a kérelem benyújtható. Az elektronikus benyújtó felület nyitva lesz.

Ügyfélkapun keresztül történő elektronikus benyújtás:

Az ügyfél a támogatási kérelmét elektronikus úton, ügyfélkapus azonosítással nyújthatja be. Az ügyfélkapuról további információ megtalálható a: http://www.magyarorszag.hu/ugyfelkapu internetes oldalon.

A kérelem a http://e-kerelem.mvh.gov.hu/ internetes honlapján található elektronikus űrlap kitöltő szolgáltatás segítségével hozható létre, amely a www.mvh.gov.hu, vagy a www.magyarorszag.hu internetes portálon keresztül is elérhető.

Megjelent továbbá a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 158/2011. (IX.28.) számú KÖZLEMÉNYE az_*erdőszerkezet átalakításához nyújtandó támogatás igényléséről*_, amelyet az alábbi helyről tölthetnek le:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1582011

A támogatási kérelmet elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.

A támogatási kérelem benyújtására nyitva álló időszak:_*2011. október 1. – 2011. október 31.*_

Erdészüdvözlettel:

Luzsi József
elnök