FONTOS!!!SÜRGŐS! Az Erdő-Natura kötelező képzésekkel kapcsolatos hasznos tudnivalók!

Tisztelt Pályázók!

 Mivel nagyon sok kérdést kaptunk az erdő-Natura pályázatokhoz kapcsolódó kötelező képzésekről, a legfontosabb tudnivalókról a következőkben tájékoztatjuk az érintett magánerdő gazdálkodókat.

 A képzéseket a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) szervezi 37 képzőszervezetének segítségével, országosan. Fontos tudnivaló, hogy mindenkit, aki részben vagy egészben jóváhagyó határozatot kap/kapott, tértivevényes levélben értesítenek a lakóhelyéhez legközelebb eső tanfolyamok helyéről és idejéről, tájékoztatást kap a legfontosabb tudnivalókról és jelentkezési lapot is talál a borítékban. Ezúton is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy minél előbb töltsék ki és küldjék vissza a jelentkezési lapot, mivel az egy oktató által tartott képzésen maximum 35 fő vehet részt és ezért a szervezőknek előre ismerniük kell a jelentkezők számát, hogy tudják hány oktatóra lesz szükség az adott helyszínen és időpontban. Az első tanfolyamok június közepe-vége felé indulnak. Aki az 1 napos (7 órás) képzésen részt vesz és kitölti a tesztlapot, az igazolást kap arról, hogy sikeresen elvégezte a tanfolyamot, eleget tett a támogatási rendeletben előírt kötelezettségének.

 Figyelem!!! A pályázók lakóhelyéhez közeli képzések augusztus 15-ig lezajlanak. Ezt követően már csak néhány pótlólagosan kiírt országos képzés zajlik le, de ezeknek is le kell zárulni legkésőbb 2013. december 31-ig!

 Kérjük, hogy a fenti határidőket mindenki vegye figyelembe! Természetesen valamennyi képzési helyszín és időpont a NAKVI és a MEGOSZ honlapján is elérhető lesz, továbbá – az eddigieknek megfelelően – most is rendelkezésére állunk a pályázóknak a felmerülő kérdések megválaszolásában.

 Erdészüdvözlettel:

 MEGOSZ