Tisztelt Erdész Kollégák!

Az Országos Erdészeti Egyesület elnöke, Zambó Péter úr azzal a megtisztelő felkéréssel fordult hozzánk mellékelt levelében,  hogy az idei Év Erdésze Versenyen a magánerdő-gazdálkodásban dolgozó szakemberek is minél nagyobb számban vegyenek részt.
Kérem ezért, hogy az idén minél többen jelentkezzünk felkészült, magánerdőben dolgozó erdésztechnikusokkal a rangos versenyre, amellyel kapcsolatban valamennyi fontos tudnivaló (versenykiírás, nevezési lap és versenyszabályzat) letölthető a www.oee.hu honlapról.

http://www.oee.hu/hirek/egyesuleti-hirek/_everdesze

További segítséget kívánunk adni azzal, hogy a versenyen részt venni szándékozók nyugodtan forduljanak Ágoston Gyula kollégánkhoz (arterierdesz@gmail.com, mobil:06-30-216-57-97), aki évek óta rendszeres és sikeres résztvevője ennek a versenynek és tapasztalatait, tanácsait szívesen megosztja a jelentkezőkkel.
Kérjük, hogy az OEE-nél legkésőbb 2013. július 1-ig megtett nevezésükről egyidejűleg a MEGOSZ-t is tájékoztatni szíveskedjenek a versenyző nevének és munkahelyének megadásával.
Mindenkit kérünk és buzdítunk arra, hogy a magánerdő jó hírnevét öregbítsük minél több felkészült erdésztechnikus kolléga indításával.

Köszönettel és erdészüdvözlettel:

Luzsi József
elnök