SZAVAZZUNK EGYÜTT A JÖVŐNKÉRT!

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

Azzal a kéréssel fordulunk valamennyi magánerdőshöz, akik szívükön viselik a jövő generációinak, a klímaváltozás elleni küzdelemnek, a fenntartható fejlődésnek és Földünk megmentésének kérdését, hogy csatlakozzanak az alábbi linken az „Élő bolygónk” honlap felhívásához, amelyet Magyarország Köztársasági Elnöke tett közzé.

Kérjük, hogy Elektronikus szavazataikkal segítsék a Párizsi Klímacsúcs találkozó sikerét, ami alapvetően meghatározza élő környezetünk jövőbeni változásait.

http://www.elobolygonk.hu/

Ehhez kapcsolódóan Szövetségünk az alábbi levéllel fordult Dr. Áder Jánoshoz, Magyarország Köztársasági Elnökéhez:

Dr. Áder János úrnak,

Magyarország Köztársasági Elnöke

Köztársasági Elnöki Hivatal

Budapest

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

Rokonszenvvel és egyetértéssel olvastuk az „Élő bolygónk” honlapon megjelent felhívását a klímaváltozás káros hatásainak csökkentésére, a fenntartható fejlődés bolygónkon történő megteremtésére.

Szövetségünk, mint a magyarországi erdők közel felét kitevő magánerdők legnagyobb szakmai szövetsége és érdekeinek képviselője, messzemenőkig támogatja a kezdeményezést és a rendelkezésére álló valamennyi kommunikációs eszközzel arra bíztatja a magánerdők ügyében érintett több, mint 550 ezer erdőtulajdonos honfitársunkat és az őket képviselő mintegy 35 ezer magánerdő gazdálkodót, hogy voksaikkal támogassák ezt az elképzelést és ezzel is segítsék sikerre vinni a párizsi klímacsúcsot.

Az erdők a legnagyobb szárazföldi szénelnyelők, amelyek ráadásul hosszú évtizedeken, évszázadokon keresztül képesek faanyagukban tárolni a megkötött légköri szenet. Természetes hát, hogy a magyar magánerdősök egy olyan közös kezdeményezés mögé sorakozzanak fel, ami a jövő generációk életminőségének megőrzését, környezetünk fenntartható fejlődését kívánja elősegíteni.

Budapest, 2015. június 29.

Tisztelettel:

Luzsi József

elnök”

Kérjük, hogy minél többen csatlakozzanak a felhíváshoz és adják le támogató voksukat!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Erdészüdvözlettel:

Dr. Sárvári János

ügyvezető elnök