Együttműködési felmérés – NAK tájékoztató

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok és Gazdálkodók!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Tudományos Akadémia elektronikus kérdőíves felmérést indított a termelői szövetkezésekkel kapcsolatban (termelői csoportok kialakítására az erdőgazdálkodás területén is volt és van lehetőség, de eddig még nem éltünk kellően vele).

Kérjük, akiket érdekel, érint a felmérés, az alábbi felhívásban foglaltak szerint vegyen részt benne és fogalmazza meg ezzel kapcsolatos véleményét.

Köszönettel és erdészüdvözlettel:

Dr. Sárvári János ügyvezető elnök

__________________

„Tisztelt Osztályvezető Asszony/Úr!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elkötelezett abban, hogy elősegítse Magyarországon egy új, sikeres szövetkezeti-termelői integrációs modell kialakulását, melyhez szíves együttműködésüket kérjük.

A Kamara a Magyar Tudományos Akadémiával (MTA) együttműködve felmérést indított „a termelői szövetkezés – együttműködés gazdasági és társadalmi feltételeiről, valamint annak akadályairól a magyar agrárgazdaságban” címmel. A felmérés célja, hogy választ kapjunk az alábbiakra:

 – vajon tagjaink készen állnak-e együttműködések kialakítására és azok sikeres működtetésére?

 – képesek lesznek-e széles körben alkalmazni a legújabb együttműködési formákat, ezáltal hatékonyan versenyezve Európai Uniós társaikkal?

 – szeretnének-e élni a 2014-2020-as Vidékfejlesztési Program által támogatott együttműködési lehetőségekkel?

A kérdőívek kitöltése 2015. július 1. – 2015. augusztus 31. között elektronikus kérdőív formában történik a www.nak.hu honlapon.

A kérdőívek kitöltése névtelen, a benne szereplő adatok csak kutatási célokat szolgálnak. Azokba – válaszadóra visszaazonosítható módon – harmadik fél nem nyer betekintést!

A kérdőívek az alábbi linkeken érhetőek el:

Termelői együttműködések felmérése a kamarai tagság körében: http://www.nak.hu/hu/tefktk

Termelők együttműködését segítő szervezetek felmérése: http://www.nak.hu/hu/tesszf

Kérjük, járuljon hozzá Ön is a kutatás eredményességéhez és a közös sikerhez! Együttműködését megköszönve és bízva a magyarországi termelői együttműködések sikeres jövőjében, üdvözlettel:

Dr. Péter Mihály megyei elnök
megbízásából
Varga Nóra vidékfejlesztési referens
Fővárosi és Pest Megyei Igazgatóság
1119 Budapest, Fehérvári út 89-95., Tel.: +3670/489-38-20
varga.nora@nak.hu www.nak.hu”