MÓDOSULTAK AZ IDŐPONTOK! A NAK három állomásból álló országos tájékoztató rendezvény-sorozatot szervez erdő- és vadgazdálkodás témakörökben

Tisztelt Magánerdő Tulajdonosok 

Tisztelt Erdőgazdálkodók

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara három állomásból álló országos tájékoztató rendezvény-sorozatot szervez erdő- és vadgazdálkodás témakörökben. A rendezvényeken a mellékelt meghívókban foglaltak szerint délelőtt az agrárerdészeti rendszerekről, illetve agrárerdészeti fásításokról, délután pedig az elkészült új vadkárfelmérési útmutatóhoz kapcsolódóan a mezőgazdasági illetve erdészeti vadkárfelmérésről szóló tájékoztató előadásokra kerül sor.

Mindkét téma, de különösen az agrárerdészeti rendszerek az agrárium, illetve a környezetgazdálkodás több szakterületét érinti, ezért a rendezvényeket az érintett szakterületek széles köre részére ajánljuk.

A rendezvény időpontjai és helyszínei:

2019 január 09-én Sárváron (kiemelt, megnyitó rendezvény)

2019 január 16-án Kecskeméten

2019 január 17-én Nyíregyházán

Kérem, amennyiben a meghívásnak eleget tud tenni, szíveskedjék visszajelezni a dosa.ildiko@nak.hu e-mail címre. További résztvevők esetén kérjük, hogy a meghívóban szereplő regisztrációs felületen, (https://miniapp.nak.hu/nak-regisztracio/agrarerdeszetirendszerek11/) jelezzék a részvételi szándékukat.

Erdészüdvözlettel:

Duska József

ügyvezető elnök

A részletes meghívókat az alábbi linkeken találják:

Meghívó – Sárvár  Meghívó – Sárvár 2019.01.09.

Meghívó – Kecskemét  Meghívó – Kecskemét 2019.01.16.

Meghívó – Nyíregyháza  Meghívó – Nyíregyháza 2019.01.17.