Jogosult erdészeti szakszamélyek választható kiegészítő képzését indítja a Nemzeti Földügyi Központ

Tisztelt Jogosult Erdészeti Szakszemélyzet!

A jogosult erdészeti szakszemélyzet kreditpont gyűjtési kötelezettségének segítése érdekében a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) Erdészeti Főosztály 2023 márciusában és áprilisában kettő online válaszható kiegészítő képzést tart, tartalmuk megegyezik a 2022-ben megtartott képzéseinkkel.

Címeik:  1.  Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés I.

                  2.  Erdészeti szakirányításhoz kapcsolódó ügyintézés II.

Az egyes számú képzést 2023. március 22-én és április 25-én, a kettes számú képzést 2023. március 23-án és április 26-án tartjuk.

A képzések 2022-ben lettek akkreditálva, ezért a képzéseket azoknak ajánljuk, akik korábban nem vettek részt ezeken. Felhívjuk a figyelmet, hogy egy-egy akkreditált képzésen történő részvételért csak egyszer írható jóvá kreditpont. Tehát aki tavaly részt vett ezeken a választható kiegészítő képzéseken, azok részére az ismételt részvételért nem adható kreditpont!

Meghirdetett képzéseink célja az erdészeti szakirányítói tevékenység segítése a mindennapi közigazgatási ügyintézésben. Az egyes számú képzésen a különböző típusú formanyomtatványok kitöltése, az azok során előforduló leggyakoribb hibák kerülnek bemutatásra. A kettes számú képzésen az erdészeti szakirányítók szerepe, kötelezettségei illetve működési feltételei, a körzeti erdőtervezéshez és az erdőtérkép használatához kapcsolódó ismeretek, az adatszolgáltatás rendje kerül ismertetésre.

A választható kiegészítő képzésekről további információk az NFK honlapján, a https://nfk.gov.hu/Valaszthato_kiegeszito_kepzesek_listaja_news_944  oldalon találhatók.

A meghirdetett képzésekre történő jelentkezési felület elérhetősége, a képzés elismerésének feltételei részletesen a Képzés alapadatai, tematikája feliratra kattintva megjelenő tájékoztatóban olvasható.

Az NFK egy-egy napra max. 100 fő jelentkezését tudja befogadni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a márciusi képzési időpontokra már csak 2023. március 13-ig lehet jelentkezni! Azt követően 2023. április 17-ig az áprilisi időpontokra még biztosítani fogjuk a megadott felületen a jelentkezés lehetőségét.

Részvételi díj: 12.000 Ft, amelyet a jelentkezés után e-mailben kiküldött fizetési számla ellenében kell átutalással teljesíteni.

A képzések elfogadott teljesítése esetén a résztvevő 20-20 kreditpontot kap.

Budapest, 2023. március 9.

NFK

Nemzeti Földügyi Központ

Erdészeti Főosztály