Meghívó állásbörzére!

Tisztelt MEGOSZ Tagok!

A Nyugat-Magyaroszági Egyetem Erdőmérnöki Kar Dékánjától meghívást kaptunk a 2011. április 28-án (9400 Sopron, Cházár András tér 1. „P” épület) tartandó állásbörzére.

Az állásbörze során az Erdőmérnöki Kar 5 szakának (erdőmérnöki szak, környezetmérnöki szak, környezettan szak, természetvédelmi mérnöki szak, vadgazda mérnöki szak), valamint a Faipari Mérnöki Kar hallgatói szeretnének tájékozódni az elhelyezkedési, valamint gyakorlati lehetőségekről.
*A MEGOSZ jelezte részvételi szándékát azzal, hogy megjeleníti tagjai munkaerő igényét és ezért kérünk valamennyi magánerdő tulajdonost, illetve gazdálkodót, akik végzős, vagy frissen végzett erdőmérnököt, faipari mérnököt szeretnének alkalmazni, hogy küldjék meg nekünk erre vonatkozó igényüket (cég megnevezése, igényelt fő, végzettség, munkakör,
munkakezdés időpontja, közvetlen kapcsolat a további információkért stb.) legkésőbb 2011. április 20-ig!!*
Aki külön is szeretne a börzén, mint cég megjelenni annak a jelentkezését az emk.hok@gmail.com e-mail címre várják, illetve a mellékelt Jelentkezési lap és Adatlap elküldésével tudnak részt venni és kapcsolatot kialakítani a szervezőkkel.

Erdészüdvözlettel:

Luzsi József
elnök