A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara várja a továbbtanulni és szakmailag fejlődni vágyó, diplomás szakembereket.

Tisztelt MEGOSZ Tag!

Az alábbiakban olvashatják a Soproni Egyetem által 2024. szeptemberi kezdéssel meghirdetett szakirányú továbbképzéseket.

Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara várja a továbbtanulni és szakmailag fejlődni vágyó, diplomás szakembereket. Karunk 25 éve folytat szakirányú továbbképzéseket, melyeket Sopronban és Budapesten egyaránt meghirdetünk.

A szakirányú továbbképzés során a megszerzett specifikus tudással a nálunk végzett hallgató szakmailag fejlődik, tudása bővül, karrierlehetősége nő, magasabb beosztásba kerülhet, vagy akár saját vállalkozásba is kezdhet.

Az alábbi szakirányú továbbképzéseket hirdetjük meg 2024. szeptemberi kezdéssel:

Jogász végzettséggel rendelkezők számára:

Legalább alapképzésben/főiskolai képzésben szerzett oklevéllel rendelkezők számára:

Egészségügyi képzéscsoportban (Budapesten):

Levelező tagozaton, általában kéthetente tartunk péntek délután online és szombaton egész nap jelenléti foglalkozásokat. A helyszíneink: 1123 Budapest, Alkotás u. 42-48., vagy 9400 Sopron, Erzsébet u. 9.Bővebb információt az alábbi oldalon találnak az érdeklődők: https://lkk.uni-sopron.hu/2024-meghirdetett-szakiranyu-tovabbkepzesek

A 2024. őszi képzéseinkre 2024. augusztus 28-ig lehet jelentkezni az online jelentkezési lapon keresztül, amit a fenti linken talál.

További információ: Honfi Blanka oktatásszervező

                                 tel.: +3630 886 5401

                                 e-mail: lkk-tovabbkepzes@uni-sopron.hu