Email címek változása 2024.június 1-től

Tisztelt MEGOSZ Tagok!

Az alábbiakban olvashatják a beolvadásos különválással megszűnt Nemzeti Földügyi Központ tájékoztatását az elektronikus levelezési címek változásáról.

Üdvözlettel:

Dósa Ildikó

Tisztelt Szakmai Partnereink!

Mint ahogy az immár Mindenki előtt ismert – a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény 34/B. § szerint- a Nemzeti Földügyi Központ 2024. május 31. napjával beolvadásos különválással megszűnt. Az NFK általános jogutódja a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokkal és agrár szakigazgatással összefüggő földmérési, térinformatikai és távellenőrzési feladatok kivételével a miniszter által vezetett minisztérium, azaz az Agrárminisztérium.

2024. június 3-ától a volt NFK Erdészeti Főosztály részére szóló e-maileket már „@am.gov.hu végződéssel kell megadni „@nfk.gov.hu” végződés helyett. Az e-mail címek többi része változatlan marad.

A régi elérhetőségek is élni fognak még rövidebb ideig, így az oda küldött leveleket is megkapjuk, de kérjük Önöket, mielőbb térjenek át az új elérhetőségeink használatára!

Főosztályunk még nem rendelkezik új AM-es központi funkcionális címmel, de az erdeszet@nfk.gov.hu cím még él – ahogy a többi NFK-s funkcionális e-mailcím is -, hivatalos megkereséseket egyelőre ezeken a címeken tudjuk fogadni.

Az Alföldi Erdőtervezési Osztály vezetője, Szabó Péter címe az alábbiak szerint változott, peter.szabo3@am.gov.hu a többi vezető e-mail címére igazak az előbb írtak.

Az NFK honlapja üzemel, ha átállás lesz időben jelezni fogjuk!

Köszönettel:

Czirok István

főosztályvezető

Agrárminisztérium

1023 Budapest, Frankel Leó út 42-44.

+36 1 374 3028

istvan.czirok@am.gov.hu

kormany.hu/agrarminiszterium